NM – sølv og bronse til Peter

.

I helgens NM i Kristiansand ble det både sølv og bronse medalje til Peter.  Han var 2.seedet i singel, og spilte seg greit frem til finalen uten å avgi sett.  I finalen ble som ventet Norges beste herresingelspiller Marius Myhre, Haugerud, for sterk.  Det var en velspilt finale med mange gode og lange dueller,  hvor sifrene til sist ble 21-9, 21-10 i Marius sin favør.  Dette var Marius sin femte NM singel seier, og dermed kongepokal nr 5.    Det var Peters første finale i et seniorNM,  sølvmedalje og et hakk opp på pallen fra i fjor.
I dobbel var Peter med makker Torjus Flåtten, Pillarguri, ikke seedet, og møtte derfor allerede i andre kamp (første vunnet på WO), 2. seedet brødrene Kristensen, Moss.   Dette ble en tett 3 setter, hvor Peter og Torjus trakk det lengste strået, og vant 21-17,19.-21, 21-16.  I semifinalen ble det igjen en tett 3 setts kamp,  mot Myhre/Hem (HIF/SaBK),   hvor det ikke holdt helt inn for Peter og Torjus, tap 18-21,21-16,13-21.   Flott innsats og bronse til Peter og Torjus.
Finalen vant Frognerparet og fjorårets Norgesmestere Vegard Rikheim/Magnus Christensen overbevisende.
I damesingel vant Vilde Espeseth ( SaBK/Kirkenes) finalen mot hjemmehåpet Helene Abusdal. Kongepokal nr 2 til Vilde, som også vant i fjor.
I damedouble vant Solvår F Jørgensen/Natalie Syvertsen, Moss over Anne Klyve/Elisa Wiborg, Asker/HIF.
NMs overraskende seier  kom i mix, hvor  det useedete søskenparet Marie og Jonas Christensen, Frogner, gikk helt til topps, etter ypperlig spill mot  Solvår F Jørgensen/Fredrik Kristensen,  Moss i finalen.  Både Frogner og Moss hadde hver sin matchball i 3.sett, før Marie og Jonas satte sin andre.
Vi gratulerer Peter med sine 2 medaljer, og alle NM mesterne 2017.
Fra Bygdø deltok også TC, Henrik og Joachim .
Alle resultater finnes her

Skriv en kommentar:

Du må være logget inn for å poste en kommentar.

WP SlimStat