Archive for mars, 2012

LagNM- finalerunden »

24.mars arrangeres finalerunden i lagNM i Kristiansand. Bygdø vant gruppespillet i eliteserien og skal dermed spille semifinale. Der møter vi Bergen, som vi slo 6-4 i gruppespillet. Bygdø stiller med følgende lag: Helene, Monica, Carina, Berit, Hanna, Sverre, Svend, TC, Matz og Peter.   Vi ønsker lykke til, og håper laget kan kopiere eller forbedre fjorårsinnsatsen, […]

UBM 2012 »

UBM arrangeres i Oppsal Arena 13.-15.april.  For Bygdø deltar Peter i U15 klassen. I U17 klassen deltar Eskil, Thomas, Sebastian og Benjamin.  Dette blir en flott turnering med mange spennende kamper, og alle oppfordres til å komme og se på!

Veteran NM 16.-18.mars 2012 »

Flere medaljer til Bygdø !

Lisbeth Nilsen vant DDV1 sammen med Gitte Ganborg fra Frogner etter en jevn thriller av en finalepulje der de tapte en av kampene, men vant til slutt på poeng.
Berit Thyness vant DSV1 og DDV2 sammen med Tone R. Økland fra Askøy.

RU15/17 på Hamar og RU13 i Bergen 9.-11.mars 2012 »

2 andreplasser til Peter i U17klassen.
Bare Ole Henrik Owren fra Bygdø tok turen over fjellet til U13 rankingen i Bergen. Det ble 1 seier og 1 tap i gruppespillet, og videre som gruppe-toer. I 8-dels finalen  kamp ble motstanden for tøff, og det endte med tap. Uansett en fin erfaring å spille en rankingturnering.
På Hamar […]

Ferske Fjes Slagen 3.mars 2012 »

Bygdø hadde med 10 spillere til turneringen.
Sverre Bergland fikk en fin 2. Plass i HSU11B. Få fighter like mye som Sverre i kamp, en egenskap som er bra å ha med seg på badmintonbanen. En flott plassering da han spilte mot spillere som var 2 år eldre enn han selv.

WP SlimStat