Archive for mai, 2012

Landslagssamling 18.-20.mai 2012 »

Marius Myhre, Matz M Coucheron-Aamot, Thomas Berge og Peter R Stensæth skal alle delta på samling med landslag/talentgrupper  18.-20.mai. Dette er siste samling før sommerferien.  Det vil være fokus på grunnntrening, for å danne et godt grunnlag gjennom sommeren frem til sesongstart i august.

Speedbadminton Oslo Grand prix 2012 »

Seier  til Berit og Marius
12.mai ble Norges første speedbadmintonturnering avholdt på Bygdøhus.   Turneringen var en kvalifisering til EM i Speedbadminton i Kroatia til sommeren.  Bygdø stilte med 3 deltagere: Marius Myhre i herreklassen, og Berit Thyness og Hanna B Kværnø i dameklassen.   Turneringen ble en suksess for Bygdø: Berit vant dameklassen og Marius vant herreklassen.  […]

Summer School Slovenia »

Peter er tatt ut av NBF til å være med på Badminton Europe Summer School i  Otocec, Slovenia fra 14.-21.juli sammen med  Linn Stenrud og Magnus Christensen, Frogner og Thea Johansen, Sandefjord. Det blir sikkert en intens og lærerik leir for alle 4.

BECA 2000 , Arnhem 5.-6. mai 2012 »

Peter har vært med U15 talentgruppen i Arnhem, Nederland 2.-7. mai.
De første dagene var satt av til trening, og 5.-6. mai var det turnering. BECA 2000 er en turnering hvor de beste spillerne fra Nederland deltar i tillegg til spillere fra Belgia og Tyskland.  Nivået er høyt så det ble mange harde kamper. 

Yonex International Varberg 5.-6.mai 2012 »

Eskil deltok i helga på Varberg International sammen med Edvard Rosenberg, Nøtterøy, Elisa Wiborg og Amanda Niederbach, Haugerud.

Frognerkyllingen 5.mai 2012 »

Mange bra matcher for Bygdøspillerne i helgen på Frogner.

HSU 13B:
Theodor Breivik spilte sin første turnering i u13B og fikk mersmak etter
godt spill. Nicolai Knutsen Bjørntvedt vant to kamper, men måtte se seg
slått i første runde ute av puljen.

Peter til Nederland »

Peter reiser sammen med talentgruppe U15 til Arnhem, Nederland 2.-7.mai. Der skal de trene og spille turneringen Junior Masters, hvor de beste spillerne fra Nederland og Belgia deltar. Det blir hard motstand fra første kamp, vi ønsker lykke til!

JrNM Otta 27.-29.april 2012 »

Bygdø stilte med 2 deltagere i årets JrNM som ble avholdt på Otta, Peter R. Stensæth og Eskil Ljungquist.
HS:
Eskil fikk WO i 1. singel, og møtte deretter Carl C Hem, Sandefjord. Eskil spilte en god kamp, men måtte se seg slått i 2 sett.
Peter møtte Kato Lambrechts, Stavanger, i 1.kamp. Peter spilt meget godt, og […]

WP SlimStat