Archive for januar, 2016

Instagram »

.
Lik Bygdø Bk på Instagram bygdobk

Follo smashen 30.-31.januar »

14 spillere fra Bygdø deltok i Follo smashen på Greverud : Amina, Are, Delia, Elise, Haakon, Jesper, Johanne, Marius,. Philip F,  Philip V, Selma, Sofie, Vera og Vilde. 

Lagserie – storrunden- resultater »

23.-24.januar ble Storrunden i Eliteserien spilt  i Moss.  Bygdø spilte mot Moss, Bærum, Kristiansand og Sandefjord.  Det ble

Ranking Sandefjord »

I helgens turnering i Sandefjord kom Sofie på en flott 3.plass i DDU15 med makker Ane Lycke, Asker, og på 9.plass i singel. 

Lag EM herre senior i februar »

NBF har tatt ut Marius Myhre, Peter Rønn Stensæth, Torjus Flåtten, Vegard Rikheim, Magnus Christensen, Frederik Kristensen og Jesper Kristensen  til EM for lag i Kazan, Russland, 13-19.februar.

Ranking U15 og U19 i Sandefjord »

15.-17.januar er det ranking turnering i Sandefjord.  Fra Bygdø stiller i U15klassen Elise, Sofie,Marius, Jesper og Sverre jr, i U19  Henrik, Joachim og Peter. Peter spiller X klasse.
Trekningen finnes her

Oslo Cup, flere seire til Bygdø spillere! »

Helgens Oslo Cup  var et god gjennomført arrangement og ble en sportslig suksess for Bygdø , med flere seire i u13 og en i seniorklassen. Sverre jr, Delia og Elise vant alle i u13 klassen, og Peter vant i seniorklassen.

Ranking U17 Leksvik »

Joachim var eneste Bygdøspiller i U17 ranking i Leksvik.  Han deltok i alle 3 kategorier.   Det var også MiniGrand prix klasse i singel ved denne turneringen. Både i singel  og i dobbel ble det en flott 2.plass til Joachim. 

Trekning Oslo Cup »

Trekningen til Oslo Cup  8.-10. januar i Bygdøhus finnes her .
Bygdø har mange spillere med både i Eliteklassen og i U13. Kom og  se spennende badminton !

WP SlimStat