Archive for oktober, 2016

Debutanten Asker – meld dere på til Bodil »

Debutanten i Asker. Dette er en perfekt turnering for alle som ikke har spilt så mye. Et alternativ for de mer erfarne som ønsker å delta er å melde seg på i klasser over egen aldersklasse.
Påmelding via mail til Bodil innen 12.11.2016.

Bygdø BK er på Facebook »

Vi har nå opprettet en FB side for ByBK. Her kan alle bli medlem og legge ut og se bilder og innlegg. Vi oppfordrer alle til å klikke seg inn og se og like det som legges ut.
Du finner oss under Bygdø BK! Bli medlem nå!

Oversikt over turneringer fremover »

Her kommer en oversikt over turnering for resten av sesongen. Dere som har barn som har vært med en stund, kan se på http://badmintonportalen.no/NBF/Turnering/SaesonPlan/#2002016,,,,,,,,0 og selv sjekke rankingturneringer etc som passer for deres barn. Oversikten nedenfor er i all hovedsak beregnet på de som spiller mest lokale turneringer:

Bygdø Høsttreff »

Først og fremst en stor takk og gratulerer til alle spillerne fra ByBK som gjorde en fantastisk innsats! Se på denne listen over resultater:
·         Olivia, Adam og Milan spilte sin første turnering, og bestod med glans! Adam må huske å få deltagerpremien sin på trening J

2 sølv til Peter i U23NM »

.
Peter vant sølv i singel og dobbel i NM u23 på Frogner i helgen.

Kirkenes »

.
Kirkenes BK vant konkurrasnen om å få en trening med landdslagstreneren og en spiller fra Seniorlandslaget., og lørdag var Peter og Vladi i Kirkenes. 

WP SlimStat