NM: 1 gull, 1 sølv og 1 bronse til ByBK

Bygdø hadde 6 deltagere under NM i Mo i Rana.  Vi fikk en Norgesmester !  Erik Rundle vant MDE med makker Helene Abusdal , 21-17,21-18, over Helene Trommestad/Andre Andersen.  I HD ble det sølv på Erik med makker Steinar Klausen. Andre Andersen/Marius Myhre vant 21-18,21-12.   Hanna fikk bronsemedalje i DD , med søster Sara, etter tap i semien mot Helene Trommestad/Marit Ullmo. I single røk Hanna ut i første kamp, mot senere sølvvinner Helene Abusdal. I mix, hvor hun steppet inn på kort varsel pga forfall, ble det 5.plass med makker Andre Høidebraaten.   Lisbeth spilte mix med Kim Moen, men tapte dessverre første kamp.  For «unggutta» var det litt variable resultater. Best gikk det for Peter, som kom på en flott 5.plass i HD med makker Vegard Rikheim, etter tap mot de senere Norgesmesterne Myhre/Andersen.   I mix og singel røk Peter ut i 8dels, men det kuleste var nok at han møtte Jim Ronny Andersen i 8dels finalen.    Eskil tapte dessverre 1.kamp i alle kategorier.   Thomas vant sin første singelkamp og røk deretter ut. Han røk også ut i første kamp i mix.

Cathrine Fossmo og Marius Myhre vant singel  og mottok kongepokal, og begge to vant også dobbel. Gratulerer!

Skriv en kommentar:

Du må være logget inn for å poste en kommentar.

WP SlimStat