2 gull til Peter i UBM!!

Peter vant 2 gull i UBM: i HSU17 og HDU17 med makker Vegard Rikheim, Frogner  🙂  Fotogalleri her
På tross av en skade i høyre tommel, som han pådro seg i semifinalen i singel, viste Peter storspill og vant HSU17 i to sett over dobbelmakker Vegard, 21-15, 21-10.  I singel var Peter 3.seedet. Han vant  greit kampene i puljen sin. I kvartfinalen møtte han Mattias Xu, Frogner, og vant 21-9,21-15.  Semifinalen mot 2.seedet Carl Christian Mork, Asker, ble en langvarig og meget jevn kamp. Peter tapte første sett 19-21, for så å vinne andre sett 21-14.  Tredje sett ble utrolig jevnt og spennende hele veien,  med mange lange ballvekslinger, hvor Peter til sist trakk det lengste strået og vant 21-19. Kampen varte i over 40 minutter.   Rett etter siste ballveksling var vunnet, forstrakk Peter høyre tommel, og da så det plutselig noe dystert ut med tanke på både finalen i singel og semi og evt finale i dobbel.    Ising og taping gjorde at han ble kampklar . I finalen møtte han sin dobbelmakker og 1.seedet  Vegard Rikheim, Frogner,  slik at det ble en repetisjon på fjorårets finale. Da vant Vegard, men i år var det Peter som fikk spillet til å sitte best, slik at han vant  21-15,21-10 etter mye flott spill.
I dobbel var Peter og Vegard 1.seedet. De har hele sesongen vært det klart beste paret i HDU17, og fikk bronsemedalje i senior NM i februar.  Frem til finalen var de aldri truet, og selv om finalen mot Carl Chr Mork/ Tobias Krømke ble jevn,  var Peter og Vegard hele tiden litt foran, og vant 23-21, 21-17.
Resten av Bygdø spillerne gjorde også en god innsats, med mye bra spill og flere seire. Mer om dette kommer.

Skriv en kommentar:

Du må være logget inn for å poste en kommentar.

WP SlimStat