Vestre Aker Open

Mange av våre yngste spillere var i aksjon lørdag 10. mai i Voksenhallen under Vestre Aker Open. Alle som deltok gjorde en meget hederlig innsats, og det er spesielt morsomt at alle som var på turnering for første gang klarte å vinne kamper.

Jonathan og Magnus spilte i HSU11A, og begge dro hjem med en respektabel 3. plass i bagasjen etter å ha vunnet en kamp hver. Zacharias ble dessverre syk og kunne ikke stille, men Jesper ble nr 2 i sin pulje og sikret dermed vår ære også i HSU13. Vi tror og håper disse fine resultatene har gitt guttene en god start i turneringskarrieren, og at de vil delta i nye turnering neste sesong.

Haakon er for veteran å regne i turneringssammenheng selv om han fortsatt spiller i HSU9. Denne gang ble det en fin 2. plass til Haakon.

På jentesiden var det Delia og Elise som forsvarte Bygdø sine farger. Delia stilte i DSU15A – to alderstrinn over den klassen hun «hører til» – men til tross for det sikret hun seg en flott 2. plass. I double med Karina fra Kirkenes måtte Delia spille i HDU13 (herredouble). Jentene spilte to meget jevne kamper, men tapte dessverre begge og endte på en 3. plass.  Elise feide all motstand av banen i DSU11B og avga kun 26 poeng på 3 kamper.

Samlet sett ble det altså en veldig god dag for spillerne fra Bygdø, gratulerer så mye til alle sammen. En stor takk til TC som stilte i hallen lørdag morgen kl 9 for å guide alle trygt gjennom kampene sine.

Skriv en kommentar:

Du må være logget inn for å poste en kommentar.

WP SlimStat