3.plass NR Sandefjord, to 5.plasser i U17

Peter tok en flott 3.plass i dobbel i seniorklassen sammen med makker Torjus Flåtten, Pillarguri. Guttene har kun spilt sammen i et par turneringer,  og samspillet og kvaliteten på spillet ble bedre kamp for kamp gjennom helgen. I semifinalen mot  de senere vinnere Thode/Angelov (KBK/Vestre Aker), vant de første sett, og  tapte deretter to meget jevne sett 19-21,19-21.  Dette lover godt for dobbelsesongen fremover, både i U19 og i seniorklassen.    I singel elite tapte Peter i kvarten mot dobbelmakker Torjus . Det var tydelig at Peter hadde tunge ben etter flere tøffe kamper underveis, og Torjus spilte sikkert og bra.  Vinner av klassen ble Gergin Angelov, Vestre Aker.   Thomas Berge spilte også i singelklassen,og kom til 8-dels hvor han tapte i 3 sett mot Sturla F Jørgensen, Karmøy.
I U17 klassen stilte Joachim og Henrik Skjønhaug.   Best gjorde Henrik det med to  5.plasser:  i dobbel med makker Kasper Lyfjell, Frogner, og i mix med makker Emilie S Hamang,  Bærum.
Neste helg er det RU13,15 og 19 i Kristiansand –  så nå er sesongen absolutt i gang.


Skriv en kommentar:

Du må være logget inn for å poste en kommentar.

WP SlimStat