To 1.plasser i Kristiansand

Sverre jr vant HDU13 med makker Amund Rikheim Huus, Frogner, og Peter vant HDU19 med makker Torjus Flåtten, Pillarguri.
Bygdø BK gjennomførte en meget solid rankingturnering i Kristiansand, med mange finaleplasser.   Det er etter hvert lenge siden vi har vært så godt med i flere klasser samtidig .
Sverre jr fikk i tillegg til seier i dobbel, 2.plass i singel. Han måtte gi tapt i finalen mot sin dobbelmakker Amund, med sifrene 16-21, 20-22.
I U15 klassen spilte Joachim solid, og kom til 2 finaler.  Han vant bl annet over sin dobbelmakker Benjamin Norden,Moss.  I finalen ble Matius Wijaya, Moss, for sterk, og det ble tap 14-21,14-21.  I dobbel slo Joachim og Benjamin 2.seedet, før de tapte finalen mot 1.seedet Barth/Thorkildsen 18-21,10-21.
I U19 klassen spilte Thomas, Henrik og Peter.  Peter fikk i tillegg til 1.plass i dobbel, 3.plass i singel, etter å ha tapt semifinalen mot Carl Chr Mork, Asker  16-21, 21-11, 15-21.  Etter et solid andre sett, kom han for lagt bakpå i starten av 3.sett, og Mork spilte solid.
Thomas vant gruppen sin, men møtte  deretter (igjen ) sin overmann i Sturla F Jørgensen, og tapte i 3 sett.    Henrik,som er U17 spiller kom seg ikke ut av gruppen sin.  I dobbel tapte Henrik sin første kamp.
I DSU13 stilte Delia og Sofie.  Ingen av dem klarte å komme videre fra gruppen sin, men de tar med seg turneringserfaring videre.

Skriv en kommentar:

Du må være logget inn for å poste en kommentar.

WP SlimStat