Lagserie U13

Den siste ordinære runden av sesongens U13 lagserie fant sted i Voksenhallen 7-8 februar. ByBK sitt lag, bestående av Sverre jr., Gaspard, Johan, Sofie, Elise og Delia, havnet etter ni spilte lagkamper på en flott tredje plass.
Lagene i Oslofjorden Krets deles nå i to grupper før neste runde, som går av stabelen 21-22 mars. De øverste fem lagene spiller i gruppe 1, mens resterende fem lag spiller i gruppe 2. Lagene fra gruppe 1, inklusive ByBK, konkurrerer om å gå videre til Landsfinalen i Kragerø i mai.

Totalt vil ni lag spille i Landsfinalen. Vinnerne fra hver krets er automatisk kvalifisert, mens de resterende lagene vil bli tatt ut til sluttspillet etter invitasjon. I fjor hadde Oslofjorden Krets fire lag i Landsfinalen, inkludert reserver og Sandefjord.

Vi sier gratulerer med flott innsats så langt og lykke til i mars! En stor takk til Naida som har ledet laget denne sesongen også!

Skriv en kommentar:

Du må være logget inn for å poste en kommentar.

WP SlimStat