Bronse til U13 laget i Landsfinalen.

.

I landsfinalen i Kragerø møtes de beste lagene fra de regionale seriespillene. Bygdø var kvalifisert gjennom å komme på en flott tredje plass i Østlandsserien. En lagkamp for U13 består av åtte kamper, to herresingel, to damesingel, en herredouble, en damedouble og to mixdoubler.

Link for bilder her

NBF som arrangør hadde på forhånd trukket tre puljer. I pulje 1 møtte vi Bergen og Frogner til innledende gruppespill lørdag. Disse kampene endte med to komfortable seire, 6-1 mot Bergen (en uavgjort kamp) og 5-1 mot Frogner (2 uavgjorte kamper). Dette gjorde at vi endte i finalepulje 1 hvor vi møtte vinnerne fra pulje 2 og pulje 3. I år ble det Bygdø, Haugerud og Kristiansand som gjorde pallplassene opp seg imellom.

Vi startet søndagen med lagkamp mot Kristiansand. Her vant Sverre single mot Adam Bjørnestøl, Delia tok ett sett fra Julie Marie Abusdal og Sverre og Johan tok ett sett fra Hermann Ruud og Kevin Elson. Det var flere jevne kamper og gode ballvekslinger, men Kristiansand ble totalt sett for sterke for oss og vant til slutt 5-1. Finalepuljens andre kamp ble spilt mot Haugerud. Også dette ble som ventet en tøff oppgave. Sverre slo Thomas Fjeldheim i herresingle, og Sverre og Delia slo John Nguyen og Aimee Hong i mixed. Elise var veldig nær å ta ett sett fra Therese Nguyen (22-20), men måtte se at Therese til slutt dro i land begge settene. Lagkampen endte 6-2 til Haugerud. Haugerud slo Kristiansand i en jevn og spennende lagkamp, og kunne dermed returnere til Oslo med førsteplassen i årets landsfinale i bagasjen.

Vi vil gjerne takke alle spillerne som har stilt opp og gjort sitt beste gjennom hele sesongen. Under landsfinalen i Kragerø tok de sjansen som bød seg og spilte seg sikkert frem til en bronse.

Takk til Naida som har vært lagleder gjennom hele sesongen og til alle foreldre som stiller opp som heiagjeng og coacher!

Resultatene fra helgens kamper kan ses her:
Grunnspill: http://www.badmintonportalen.no/NBF/HoldTurnering/Stilling/#2,2002014,1082,2004,200001,,,,
Finalespill: http://www.badmintonportalen.no/NBF/HoldTurnering/Stilling/#2,2002014,1084,2004,200001,,,,

Skriv en kommentar:

Du må være logget inn for å poste en kommentar.

WP SlimStat