Oslo Cup, flere seire til Bygdø spillere!

Helgens Oslo Cup  var et god gjennomført arrangement og ble en sportslig suksess for Bygdø , med flere seire i u13 og en i seniorklassen. Sverre jr, Delia og Elise vant alle i u13 klassen, og Peter vant i seniorklassen.
For Bydgø spilte i u13: Sverre jr, Haakon, Johan, Magnus, Delia og Elise, og i senior Peter, Thomas, Christian, Henrik, TC, Charlotte, Therese og Naida.
Sverre jr gikk helt til topps i HS etter solid spill gjennom hele turneringen. I finalen slo han 1.seedet Kevin Elson, Kbk  21-17,21-17.  I dobbel ble det 2.plass med makker Noa Norden, Moss, etter tap i finalen for  Hong/Fjeldheim, Haugerud.  Delia og Elise vant DD  over Storvik/Berg   21-16,21-18.  I singel kom Delia på 2.plass, etter tap for  Julie Abusdal 14-21,17-21. Elise fikk 3.plass i singel, etter tap for Delia i semien.  I mix fik Delia 2.plass med makker Hong, Haugerud.  Abusdal/Elson ble for sterke i finalen og vant 21-10,21-12.  Johan, Magnus og Haakon  spilte singel, men  kom seg ikke videre fra gruppespillet.
I Senior Elite var det Mini Grand Prix i singel, og Peter spilte dette. Han hadde en ruskete 1.dag pga sykdom og tapte klart for 1.seedet Jim R Andersen, Kbk.  Lørdag var det mer fart i kroppen og beina, og Peter vant etter godt spill over de to andre i gruppen og var således klar for semifinalen på søndag. Der møtte han  tidl mangfoldig Norgersmester Steinar Clausen, Vestre Aker. Clausen vant 1.sett, Peter slo tilbake i 2.sett, og vant 3.sett etter godt spill: 18-21,21-6,21-18.  I den andre semifinalen ble det WO pga skade på Andersen,Kbk. Finalen mot Magnus Christensen, Frogner, vant Peter sikkert 21-13, 21-13.  Dette er hans første Senior Elite seier – gratulasjoner!  I dobbel måtte Peter trekke seg pga skade på makker Flåtten,Pillarguri.
I singel vant både Christian og Thomas puljen sin, men ble deretter slått ut i neste kamp.  Thomas vant 1.kamp i dobbel, og ble så slått ut.  De andre seniorspillerne hadde  kom seg ikke videre fra pujen sin i seingel/ble slått ut i dobbel/mix.
Alle resultater finnes her

Skriv en kommentar:

Du må være logget inn for å poste en kommentar.

WP SlimStat