2 sølv til Peter i U23NM

.

Peter vant sølv i singel og dobbel i NM u23 på Frogner i helgen.

I singel spilte Peter seg greit frem til semifinalen, den var mot dobbelmakker Torjus Flåtten,Pillarguri, som har flyttet til Odensen for å trene for fullt.   Kampen ble aldri spennende, og Peter vant greit 21-15,21-10.  I finalen var mostanderen  mayalen Ikmal Jafaar,som representerer Sabk. Første sett ble jevnt, med 21-23 i Ikmals favør. 2.sett ble tungt for Peter , og det ble tap 10-21 i 2.sett.
I dobbel vant Peter og Torjus  en meget jevn semifinale mot Jesper og Frederik Kristensen, Moss BK. Første sett 21-13, 2.sett 15-21.  I  3.sett lå Peter og Torjus under 15-20, men de klarte å holde hodet kaldt og serve kampen hjem med 22-20 !  I finalen møtte de Frogners Norgesmestere Magnus Christensen/Vegard Rikheim.  Også dette ble en jevn 3 setts kamp,   17-21, 21-19, 19-21.  Utrolig spennende,  og flott søvt til gutta.  Det var g odt liv på tribunene under disse dobbelkampene.
Joachim Skjønhaug spilte seg frem til kvartfinale i mix med Henny Lyfjell, Frogner.  I singel og dobbel ble det tap i første kamp for både Joachim og Henrik .
Vilde Espeseth, Kirkenes,  vant damesingel over vår trener Anne Klyve.  Anne fikk også sølv i damedobbel og bronse i mix dobbel

Alle resultater finnes her

Skriv en kommentar:

Du må være logget inn for å poste en kommentar.

WP SlimStat