Bygdø Høsttreff

Først og fremst en stor takk og gratulerer til alle spillerne fra ByBK som gjorde en fantastisk innsats! Se på denne listen over resultater:
·         Olivia, Adam og Milan spilte sin første turnering, og bestod med glans! Adam må huske å få deltagerpremien sin på trening J
·         Haakon vant HSU13A
·         Oscar vant HSU15B med Zacharias, Marius A. og Felix på delt 5. plass
·         Vilde vant DSU17B og stakk av uten å få premien sin. Den får du på trening J
·         Henrik vant HSU19A, mens Marius E. og Axel ble nr 4
·         Henrik og Axel ble nr to i HDU19A
·         Elise vant DSU19B
·         Sofie og Elise vant DDU19B

Dernest går en meget varm takk til dere som betjente kiosken og sekretariatet, samt dere som leverte kaker og vaffelrøre. Vi er helt avhengige av deres dugnadsinnsats for å kunne kjøre våre arrangementer!

En spesiell takk går til:
·         Stein som med stø hånd og rolig stemme sørget for at alle baner til enhver tid var fylt av pågående kamper
·         Jan som vandret rundt i hallen og coachet spillerne frem til resultatene dere kan lese om ovenfor
·         Anna-Eva og Lynn (mormor og Grandad) som stilte i hallen før åtte! Anna-Eva var en klippe på kjøkkenet og Lynn gjorde alt han ble spurt om og litt til i gjennomføringen av kampene i hallen
·         Geir som ryddet og vasket hele kjøkkenet ved slutten av dagen. Det har aldri vært renere og penere der etter oss noensinne!
·         Sist men ikke minst, en veldig stor takk til Niels Jørgen som tar over mer og mer av planleggingen og gjennomføringen av arrangementet. Dette hadde ikke gått uten din innsats!

Vi er som dere forstår veldig fornøyde med årets Høsttreff. Vi fikk mange positive tilbakemeldinger underveis, og vi opplevde dagen som kun positiv! Vi er meget tilfredse med hvordan vi klarer å gjennomføre litt og litt bedre for hver gang! Nå gleder vi oss til Oslo Cup i januar og Bygdø Vårtreff 2017 i april.

Igjen takk til alle som har bidratt til at dette ble en suksess!

Skriv en kommentar:

Du må være logget inn for å poste en kommentar.

WP SlimStat