Huan Gao er her.

Huan Gao fra Kina,  skal være i Norge i 3mnd for å sparre med seniorlandslaget,  i hovedsak herresingelspillerne som inkluderer vår egen Peter Rønn Stensæth.  Gao har  vært på det kinesiske landslaget, og  på sitt beste for noen få år siden var han nr 21 på verdensrankingen i singel.  Han forteller at han har  spilt 3 setter mot Lin Dan bl a.
Gao bor den første halvdelen av oppholdet i Oslo, hjemme hos Peter her på Bygdøy. Det er praktisk med kort vei til alle treningene på Bygdøhus.  I tillegg til tiden i halllen, prøver han å plukke opp noen engelske gloser.  Fra 6årsalder  gikk han på badmintonskole, og der var det ikke tid til undervisning i fremmedspråk.   Selv om det språklige byr på litt utfordringer, er  det ikke noe problem  i badminton settingen.  Dessuten finnes  det Google translate app 🙂
Alle som har lyst bør prøve å ta en titt på landslagstreningene fremover mens Gao er her, det er garantert mye å plukke opp!

Skriv en kommentar:

Du må være logget inn for å poste en kommentar.

WP SlimStat