Invitasjon til kick-off møte for Sesong 2020/21

Kjære spillere og foreldre i ByBK!

Sesong 2020/21 starter neste uke (uke 34) og vi ønsker alle spillere velkommen tilbake til trening innfor de rammer som settes av myndighetene og forbundet.

Vi planlegger en sesong med mye spill, glede og turneringer og har i den forbindelse gleden av å invitere til infomøte / kick-off for sesongen 2020/21 på Bygdøy Hus.

For å bygge opp lagfølelsen i ByBK håper vi mange kommer på dette møtet!

Vi samles i Dagligstuen på BH på torsdag 20 August kl 18.00 og har satt av ca 1,5 timer.

Vi informerer om de planlagte aktivitetene for sesongen; det er hele 3 turneringer på listen før årsskiftet ! og så snakker vi litt om hva som skal til for å arrangere en turnering og hva vi trenger hjelp til.

Vi ønsker også å ha med flere av de nye/yngre spillerne på turneringer og vil vise litt hvordan Badmintonportalen virker for dem som ikke kjenner denne, samt hva/hvor man finner informasjon om turneringer.

Styret i ByBK har også noen prosjekter på gang som vi ønsker å informere om og vi håper å møte spillere og foreldre som kanskje ikke kjenner oss – eller som bare har lyst til å høre hva vi planlegger for sesong 2020/21.

Det legges opp til et uformelt møte, ikke noe bevertning, men vi trenger å vite hvem som kommer for å kunne følge smittesporingsregler så gi oss beskjed om du kommer !

 

Hilsen styret i ByBK

 

Skriv en kommentar:

Du må være logget inn for å poste en kommentar.

WP SlimStat