Oppstart utetrening for de under 19 år

Hei spillere og foreldre i ByBK,

Vi stater nå med organisert utetrening for spillere under 19 år, tirsdager og torsdager kl 1600-1700!

Det er dessverre ikke mulig å tilby innetrening med dagens retningslinjer i Oslo relatert til Covid, men nå er det vår og vi ønsker å bruke de lyse dagene på å nærme oss en normal treningsrutine, og inviterer alle spillere under 19 år til å være med på organisert utetrening!

Anbefalinger for Osloidretten åpner for at «Barn og ungdom til og med 19 år kan bedrive organisert trening utendørs, i grupper/kohorter med inntil 10 deltakere dersom alle holder minst 1 meters avstand til enhver tid.»

ByBK  organiserer utetreninger på tirsdager og torsdager kl. 16.00-17.00  og håper mange har lyst til å være med Fredrik og Jesper som lager opplegg i terrenget på Bygdøy eller ved fotballbanen.

Oppmøte utenfor hovedinngangen. Ta med godt humør, treningslyst, vannflaske samt treningsklær og sko iht været www.yr.no

Det er 10 plasser på en trening. Vi forsøker oss denne uken for å se hvor mange som vil være med, er det flere enn 10 stk kan vi lage 2 kohorter neste uke.

Vi legger også ut info på FB og på vår nettside, følg gjerne med der også. Vi skal forsøke å lage ett påmeldingssystem på FB, denne første uken er det ok om dere sender en epost til Nina (Nina.Allport-Fossum@marsh.com) så vi har litt oversikt om interessen rundt dette.

Hilsen Nina

for Styret ByBK

Skriv en kommentar:

Du må være logget inn for å poste en kommentar.

WP SlimStat