Lagrunden 12.-13. feb. 2011

Først takk til alle som var med for helgens innsats. Vi klarte med de minste marginer å erobre 3. plassen i topp 4 gruppen slik at vi har fått posisjonert oss bedre til siste runde som er kamp om medaljene.

Dette var den mest spennende mellomrunden jeg har opplevd.

Gry Skjønhaug, lagleder ByBk (bilde fra NM)

I en periode var det faktisk ikke sikkert vi klarte å beholde plassen i topppuljen, men vi klarte å få med oss akkurat de poengene vi trengte slik at det ble Sandefjord som ble henvist til den kjedelige 5. plassen

Da det var klart at vi ville være endel av topp 4, begynte kampen om å slippe å blir nr 4 slik at vi måtte møte Kristiansand i semifinalen. Nå møter vi istedet Pillarguri i kampen om finaleplass.

For å klare å bli nr 3 og ikke nr 4 i puljen måtte vi vinne minimum 4 kamper mot Pillarguri (og Bergen ikke ta poeng fra Kristiansand) og dermed få et poeng og dytte Bergen ned på 4 plassen pga forskjell i sett.

Det så noe dystert ut da vi lå under 6-0 etter de første 6 kampene. Vi klarte derimot å vinne de 4 siste kampene. DD, 2 x MD og en HD

Litt om spillernes innsats:
Berit Thyness – vært i god singleform den siste tiden og gjorde en god singleinnsats. Med god margin best trente jente på laget. Tapte på målstreken mot sølvemdaljevinneren i DS fra NM helgen før.
Carina Amundsen – har vært i bedre spilleform, men klarte å vinne den viktigste doublen i siste kamp.
Lisbeth  Nilsen – kom inn som reserve og hadde en meget bra innsatsvilje. Vant alt i mix bortsett fra en DD.
Gry Skjønhaug – spillende lagleder og undertegnede.

Tor Christian Tallaksen – alltid solid å ha med på laget, gjør jobben, ikke alltid raskt, men solid (mål å påføre motstander en utmattelsesopplevelse med sitt defensivt spill).
Matz M C Aamot – rykket opp til første single, hatt stor fremgang det siste halve året. Meget bra innstilling og kjemper på enhver ball. Noen «juniorfeil» gjør at han taper en meget god kamp i singelen mot Radu fra Pillarguri.
Martin Johanson – suveren i double og mix. Avgjørende for double og mix seierne vi hadde i helgen. Har en misunnelsesverdig snert i slaget, og en smash det er vanskelig å ta.
Frederik R Stænseth – yngstemann på laget og ny på laget denne sesongen. Fikk yppet seg med en seier mot de eldre i double med Martin.
Jann Menkin – spiller 3. single og  2. HD. Vesentlig bedre siden i fjor. Når juniortaktene legges av blir det guffent å være motstander.
Espen Moe – gammel ringrev i double. Solid å ha med i double og mix med sin asiainspirerte teknikk. Nybakt pappa for andre gang så vi sender en takk til fru Cathrine som lot oss få låne Espen i helgen.

Nå står finalerunden og medaljekamp for tur 19. mars i Kristiansand.

Skriv en kommentar:

Du må være logget inn for å poste en kommentar.

WP SlimStat