UBM 2011

Trippel gull til Peter under UBM! I tillegg sølv til Frederik og bronse til Thomas.  Coachingen var også i særklasse.
Klubben stilte med 4 spillere i UBM 2011: Peter og Thomas i U15, Eskil og Frederik i U17. Selv om vi var en av klubbene som stilte med færrest spillere, manglet det ikke på gode plasseringer og prestasjoner. I tillegg ble Peter tildelt pris for beste herrespiller i U15! Se slideshow her og resultater her.

HSU15
Peter og Thomas var seedet og gikk rett inn i puljespill. Begge ble puljevinnere, og etter godt spill i ”kvarten”, ventet semifinaler. Thomas tapte denne mot Kjartan fra Kristiansand og endte på en flott 3. plass etter mye godt spill. Peter fikk også en vanskelig og spennende semifinale mot Mathias fra Frogner,  og måtte gi fra seg det første settet. Etter noen justeringer og sikkert og meget godt spill, vant han komfertabelt de to neste sett og var klar for finalen mot Kjartan fra Kristiansand. Her måtte Peter igjen gi fra seg første sett, men i de to neste styrte Peter spillet hele veien og sikret seg seieren.

HDU15
Her stilte Peter og Thomas med  makkere fra hhv Frogner og  Klæbu. Begge parene vant sine to kamper i puljen og var klare for kvart finaler. Her ble det tap for Thomas og Sondre, mens Peter og Vegard spilte seg videre og hentet hjem seieren etter overbevisende spill i finalen.

MDU15
Her stilte Peter og Thomas med makkere fra hhv Frogner og Kristiansand. Peter og Thomas med makkere vant sine første kamper. Videre ble det tap for Thomas og Trine etter mange gode ”ballvekslinger” mot det samkjørte søskenparet Jørgensen fra Karmøy. For Peter og Linn ble det mindre nett og mer ”stang inn”, noe som resulterte  i en velfortjent finaleseier over Kristina og Kjartan fra Kristiansand.

HSU17
I nevnte klasse var det ingen kvalifisering før puljespill. Eskil og Frederik ble begge puljevinnere etter sikkert og godt spill. Videre ventet tøffere kamper og Eskil måtte se seg slått av Kato Lambrecths fra Stavanger, mens for Frederik ble det tap mot Johannes Hagen fra Pillarguri, som senere vant HSU17.

HDU17
Her stilte Eskil med Edvard fra Nøtterøy. Etter en veldig bra match mot 2x Kristensen fra Moss ble det et knepent tap for Eskil med makker. I siste puljekamp ble det seier for Eskil og Edvard.

MDU17

Eskil med makker Kathrine fra Bygdø-Monolitten spilte en svært god og spennende 3 setts kamp hvor motspillerene fra Karmøy til slutt vant kampen etter 2 matchballer.
Frederik med makker Anne fra Asker fikk endelig vist fram sine kvaliteter i mix og vant en velspilt semifinale mot Marie og Jesper fra hhv Kristiansand og Moss. Frederik og Anne endte på 2.plass etter finaletap mot det sterke paret Cathrine og Johannes fra Pillarguri.

Stor takk til Kristiansand for et flott gjennomført UBM 2011.

Skriv en kommentar:

Du må være logget inn for å poste en kommentar.

WP SlimStat