Frognerkyllingen 9. april 2011

6 spillere fra Bygdø deltok denne gangen på Frogners turnering. Denne gangen var det kun gutta som stilte, og resultatene totalt må sies å være upåklagelige!
Se flere bilder her og reultater her.


Chris var noe uheldig og møtte stort sett Bygdøspillere uansett hvor i trekningen han ble oppført. Først en god kamp mot Henrik hvor det ble tap. Deretter vant han en kamp  mot Markus Roland. Chris ble nr 2 i puljen som førte til at han ble puttet rett inn i kvartfinalepuljen, og der møtte han selvfølgelig en Bygdøspiller igjen.. Axel, og da ble det stopp for denne gang.
Jonas vant først gruppen sin etter en flott seier og en w.o. I kvartfinalen spilte han så bra som vi aldri har sett før. Løp og dekket hele banen, samtidig som han reddet smasher fra motstanderen. Første sett ble det tap, men motstanderen så ut til å bli noe utslitt av Jonas som var stort sett overalt på banen. Seier i de to siste settene! Flott!! I semifinalen måtte det en Bygdøspiller til for å stoppe Jonas, Axel ble nok en gang for sterk.
Henrik vant først som nevnt over Chris, og neste kamp og ble dermed puljevinner. I kvartfinalen møtte han Yussef Skulland, en spiller Henrik har fightet jevnt med tidligere. Etter å ha tapt første sett, startet Henrik storspillet og med gjennomtenkt bra taktikk og gode slag vant Henrik en meget god kamp i tre sett. Positivt for Henrik var at han i denne turneringen hadde stor bedring av sine clear. I semifinalen møtte han Daniel Stubrud hvor han vant første sett 21-17, men etter ujevnt spill fikk motstander noen enkle poeng på rad og Henrik tapte med 18 og 19 i de to neste.
Axel «fløy» ganske enkelt gjennom hele turneringen. Det var ikke bare Bygdøspillerne som måtte se seg slått av Axel. Axel ga ikke fra seg et eneste sett i turneringen.  I finalen møtte han Daniel Stubrud som Henrik kort tid før hadde mørnet godt. Axel spilte suverent med bra trykk i clear og variasjon i spillet, og han vant med hele 9 og 6 i finalen. Axel vant også U13B i Sandefjord for en drøy måned siden. Gratulerer Axel, veldig bra!!

Joachim og Nicolay spilte  U11 A med spillesystemet swiss ladder hvor man spiller kun to sett uansett om man har vunnet et sett hver eller ikke. Både Nicolay og Joachim har god fremgang og spilte godt. Joachim tapte kun et sett i turneringen. Med unntak av Chris som skal spille i Slagen neste helg var dette den siste turneringen for de fleste gutta (ikke Jonas) som rykker opp en klasse neste år. Foruten avslutningsturnering i Gøteborg som skjer i mai neste måned.

Skriv en kommentar:

Du må være logget inn for å poste en kommentar.

WP SlimStat