Asker Ferske Fjes 22. okt. 2011

Bygdø stilte med 7 spillere;
HS U13B: Ole Henrik, Joachim
HS U15A: Axel
DS U13B: Rebekka, Signe, Sofie
HS U9: Sverre

Det ble gode resultat for Bygdøspillerne.

Bygdø hadde 3 av 4 i semifinalene i klassen DS U13B. Sofie vant til slutt finalen over Signe og Rebekka fikk 3. plassen. Sverre vant alle sine kamper og ble vinner av U9 etter en times lang fightende «finale» mot Sander fra Moss. Axel fikk en tøff pulje i U15A, og fikk testet spillet mot spillere med mer erfaring. Periodevis godt spill og bra tilvenning for et høyere tempo. Ole Henrik stilte opp i sin første badminton turnering og imponerte stort i U13B. Han spilte seg opp for hver kamp og kom til slutt på en 3. plass.  Joachim vant alle sine kamper og er nå klar for å spille i U13A i neste turnering.

Skriv en kommentar:

Du må være logget inn for å poste en kommentar.

WP SlimStat