NM 3.-5. februar 2012

2 gull og 3 sølv til Bygdø BK!

NM ble arrangert i Sandefjord, og Bygdø spillerne forsynte seg bra av medaljefatet.
Monica Halvorsen vant DD sammen med Sara Kværnø, Grong, mens Erik Rundle vant HD sammen med Steinar Klausen, Moss. Marius Myhre fikk 2 sølvmedaljer:  i HS hvor han tapte for ringreven Jim Ronny Andersen, KBK, etter «endelig» å ha vunnet over Steinar Klausen i semifinalen. I HD måtte Marius og Jonas Christensen, Frogner, se seg slått av Erik og Steinar. Den tredje sølvmedaljen kom i MD hvor Monica og Steinar tapte mot Helene Abusdal og Jim Ronny Andersen, KBK.
For Bygdø BK deltok  også Thor Christian Tallaksen (5. plass HS), Matz Erik Menkin Coucheron-Aamot (5. plass HS), Hanna Kværnø (5. plass DS), samt U17 spillerne Eskil Ljungquist og Thomas Berge.

Skriv en kommentar:

Du må være logget inn for å poste en kommentar.

WP SlimStat